Απελευθερώστε τη βουλωμένη μύτη του μικρού σας με φυσικό τρόπο.
Διατηρήστε την καθαρή και υγιή
με τη δύναμη της θάλασσας
ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Η 100% φυσική λύση για τη μυτούλα
του μικρού σας

Η τακτική φροντίδα της μυτούλας του μικρού σας παίζει σημαντικό ρόλο στο να διατηρείται σε καλή υγεία γενικότερα. Όταν τα μωρά και παιδιά αρρωσταίνουν, είναι προτιμότερο να προτιμάται μία φυσική λύση αντιμετώπισης.

Οι τακτικές πλύσεις της μυτούλας του μικρού σας με Sinomarin θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση τόσο της συσσωρευμένης βλέννας όσο και στην απομάκρυνση τυχόν παγιδευμένων παθογόνων παραγόντων σε αυτή, όπως ιοί & βακτήρια, αλλεργιογόνα, ρύποι και λοιποί παράγοντες, διατηρώντας την υγιή, διευκολύνοντας την αναπνοή και προστατεύοντας από την εκδήλωση δευτερογενών Ω.Ρ.Λ. λοιμώξεων.

Η χρήση του Sinomarin όταν το μωρό ή το παιδί σας έχει βουλωμένη μύτη λόγω κοινού κρυολογήματος, γρίπης, ρινικών αλλεργιών (αλλεργική ρινίτιδα) ή ρύπων του περιβάλλοντος, θα βοηθήσει στην ανακούφιση από την ρινική συμφόρηση καθώς και στην απομάκρυνση της βλέννας ή άλλων ανεπιθύμητων σωματιδίων.

Το Sinomarin θα βοηθήσει στην υγροποίηση της παχύρευστης βλέννας με αποτέλεσμα την ευκολότερη απομάκρυνσή της, διευκολύνοντας ειδικά τα μικρά παιδιά που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να φυσήξουν την μύτη τους.

Εν κατακλείδι, το Sinomarin απαλύνει τα ρινικά συμπτώματα της βουλωμένης μύτης και βοηθά στην αποκατάσταση της ρινικής αναπνοής με φυσικό τρόπο. Επιπλέον συνεισφέρει στην μείωση εμφάνισης περαιτέρω λοιμώξεων στο μέσο αφτί (ωτίτιδα) στα ιγμόρεια (ιγμορίτιδα) ή στη κατώτερη αναπνευστική οδό (π.χ. βρογχιολίτιδα). Το Sinomarin βοηθάει στην αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας της μύτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΡΙΝΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ

Ρινική αναπνοή και μωρά

Στους πρώτους μήνες της ζωής τους, τα μωρά αναπνέουν σχεδόν αποκλειστικά από τη μύτη, ενώ μέσω του στόματος θηλάζουν. Στην πραγματικότητα, τα μωρά μπορούν ταυτόχρονα να αναπνέουν, να θηλάζουν και να καταπίνουν.
Τα μωρά -όταν η μυτούλα τους είναι βουλωμένη- αναπνέουν από το στόμα και το δείχνουν με το κλάμα. Η βουλωμένη μύτη μπορεί να τους δημιουργήσει δυσφορία, κλάμα, δυσκολία στην σίτιση και στον ύπνο και γενικώς να κάνει τη ζωή δύσκολη τόσο στο μωρό όσο και σε όλη την οικογένεια.

Η έκκριση βλέννας αποτελεί τον φυσικό μηχανισμό ύγρανσης του εισπνεόμενου αέρα καθώς και παγίδευσης παθογόνων παραγόντων και λοιπών ανεπιθύμητων σωματιδίων. Τα μωρά, ωστόσο, δεν έχουν την ικανότητα να φυσήξουν τη μυτούλα τους με αποτέλεσμα τη συσσώρευση βλέννας και το φράξιμο των ρινικών τους κοιλοτήτων. Αυτή ακριβώς η συσσώρευση βλέννας στη μυτούλα τους αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης κοινού κρυολογήματος, γρίπης ή κάποιας λοίμωξης. Η αυξημένη βλέννα σε συνδυασμό με οίδημα του ρινικού βλεννογόνου ως αποτέλεσμα λοίμωξης στη ρινική κοιλότητα, οδηγεί σε δυσκολία της αναπνοής. Ακόμη χειρότερα, ελλοχεύει ο κίνδυνος εμφάνισης λοιμώξεων και επιπλοκών στο αφτί, στα ιγμόρεια και στη κατώτερη αναπνευστική οδό.

Σε κάθε περίπτωση η ύπαρξη βλέννας επιφέρει δυσκολία στην αναπνοή των μωρών, κάτι που πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα ώστε να αισθανθούν καλύτερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρινική αναπνοή και παιδιά

Από αναπτυξιακής πλευράς, η πλειοψηφία των παιδιών, είναι έτοιμα να φυσήξουν την μύτη τους από την ηλικία των 2 χρόνων. Παρόλα αυτά, τα περισσότερα παιδιά απλά δεν ενδιαφέρονται να το κάνουν! Όταν τα παιδιά δεν φυσούν την μύτη τους, συσσωρεύεται σε αυτήν βλέννα μαζί με διάφορα παγιδευμένα ανεπιθύμητα σωματίδια, π.χ. λοιμώδεις παράγοντες.

Αυτή η συσσώρευση βλέννας αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης λοιμώξεων όπως γρίπη και κοινό κρυολόγημα, που μαζί με την ύπαρξη ρινικού οιδήματος (απόρροια λοίμωξης στη μύτη ή αλλεργίας) έχει ως αποτέλεσμα την δυσκολία στην ρινική αναπνοή.

Ο συγχρωτισμός των παιδιών στο σχολείο ή στον παιδικό σταθμό και η μη τήρηση των σωστών κανόνων υγιεινής αποτελούν παράγοντες που διευκολύνουν την εξάπλωση των λοιμώξεων.

Επιπρόσθετα, καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν, αναπτύσσουν ευαισθησία σε διάφορα αλλεργιογόνα που βρίσκονται στο περιβάλλον και αυξάνει η πιθανότητα να εκδηλώσουν κάποιου είδους αλλεργία (χρόνια ή εποχική) με προεξάρχουσα την αλλεργική ρινίτιδα και συμπτώματα όπως βουλωμένη μύτη και ρινική καταρροή.

Εν κατακλείδι, η ρινική συμφόρηση καθώς και η συσσώρευση βλέννας ως αποτέλεσμα γρίπης, κρυολογήματος ή αλλεργιών μπορεί να προκαλέσουν περαιτέρω επιπλοκές όπως λοίμωξη στα αφτιά, επαναλαμβανόμενο πονόλαιμο, βήχα, πονοκέφαλο, διαταραχές ύπνου, κόπωση και ευερεθιστικότητα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μπορεί να αυξήσουν την ανάγκη χρήσης φαρμακευτικών σκευασμάτων, να δυσχεράνουν την σχολική απόδοση και/ή να οδηγήσουν σε απουσίες από αυτό. Εν κατακλείδι, να κάνουν τη ζωή δύσκολη τόσο στο παιδί όσο και σε όλη την οικογένεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φυσικό, Αφαλές, Αποτελεσματικό

Το Sinomarin είναι ένα εξόχως αποτελεσματικό φυσικό ρινικό διάλυμα για την ανακούφιση της βουλωμένης μύτης του μικρού σας, για την υγροποίηση & απομάκρυνση της περίσσειας βλέννας και των παγιδευμένων σε αυτήν ανεπιθύμητων σωματιδίων, για την διατήρηση της καλής της υγείας όπως και για την αποφυγή χρήσης τοπικής φαρμακευτικής αγωγής.

Το Sinomarin είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, απολύτως ασφαλές, χωρίς συντηρητικά, χημικά πρόσθετα ή φαρμακευτικές ουσίες όπως κορτικοστεροειδή – αντιισταμινικά.

Το Sinomarin μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, ως ένα φυσικό ρινικό αποσυμφορητικό, ή σε συνδυασμό με τη φαρμακευτική αγωγή για να βελτιώσει το θεραπευτικό της αποτέλεσμα.

Για τα μωρά και παιδιά διατίθενται τα παρακάτω 4 προϊόντα Sinomarin:

  • Sinomarin Babies Hypertonic αμπούλες μίας χρήσης – κατάλληλες για νεογέννητα βρέφη, μωρά, νήπια και παιδιά. Μπορεί να περιχυθεί σταγόνα- σταγόνα αλλά εάν χρειάζεται μπορεί να εφαρμοσθεί ένας μεγαλύτερος όγκος προϊόντος (παρακαλούμε συμβουλευτείτε το φύλλο οδηγιών του προϊόντος)

Ρινικά σπρέι για παιδιά και μωρά

  • Sinomarin Children Hypertonic –ρινικό spray -κατάλληλο για μωρά άνω του 1 μηνός, νήπια και παιδιά. Είναι spray ήπιας εκτόξευσης με συνεχόμενη ροή (το spray ψεκάζει όσο παραμένει πατημένο το ρύγχος) με αποτέλεσμα τον σε βάθος καθαρισμό και την αποσυμφόρηση της βουλωμένης μύτης.
  • Sinomarin Mini Hypertonic με αντλία σταθερών δόσεων -κατάλληλο για όλους συμπεριλαμβανομένων των μωρών. Βολικό μέγεθος τσέπης.
  • Sinomarin Children Isotonic –ρινικό spray -κατάλληλο για μωρά 0+ μηνών, νήπια και παιδιά. Είναι spray ήπιας εκτόξευσης με συνεχόμενη ροή (το spray ψεκάζει όσο παραμένει πατημένο το ρύγχος) με αποτέλεσμα τον αποτελεσματικό καθαρισμό της μύτης. Ιδανικό για την καθημερινή υγιεινή της μύτης και σε ήπια ρινικά συμπτώματα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το Sinomarin βοηθάει σε περιπτώσεις οξείας βρογχιολίτιδας

Η οξεία βρογχιολίτιδα είναι η πιο συχνή λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος στα μωρά και παιδιά κάτω των 2 ετών και το κυριότερο αίτιο νοσηλείας τους.

Για την οξεία βρογχιολίτιδα βασικός υπεύθυνος, συνήθως, είναι ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός (RSV=respiratory syncytial virus). Ο ιός αυτός διαδίδεται μέσω μικροσκοπικών σωματιδίων κατά το φτέρνισμα, τον βήχα ή μέσω των χεριών όταν π.χ. μπαίνουν στο στόμα.

Τα βρογχιόλια –οι μικρότεροι αεραγωγοί των πνευμόνων- εμφανίζουν λοίμωξη & φλεγμονή με αποτέλεσμα τη συσσώρευση βλέννας σε αυτά αλλά και τη στένωσή τους. Έτσι, εμποδίζεται η ομαλή ροή του αέρα και παρουσιάζονται δυσκολίες στην αναπνοή.

Η βρογχιολίτιδα στα αρχικά της στάδια παρουσιάζει παρόμοια συμπτώματα με αυτά ενός απλού κρυολογήματος δηλαδή, βουλωμένη μύτη, ρινική καταρροή και σε ορισμένες περιπτώσεις ελαφρύ πυρετό. Σύντομα όμως το παιδί θα εμφανίσει βήχα, συριγμό και κάποιες φορές δυσκολία στην αναπνοή. Σε ένα ποσοστό 2-3% ενδέχεται να χρειαστεί και νοσηλεία.

Ενώ δεν υπάρχει προς το παρόν θεραπεία για τη βρογχιολίτιδα, υποστηρικτικά μέτρα όπως ο ρινικός καθαρισμός, η λήψη υγρών, η σωστή σίτιση καθώς και η χρήση νεφελοποιητή με υπέρτονο αλατούχο διάλυμα όπως το Sinomarin Babies μπορεί να βοηθήσουν στο να περιορισθεί το οίδημα και η συσσώρευση βλέννας και να μειωθεί η στένωση των αεραγωγών. Το Sinomarin Babies μπορεί να βοηθήσει την ενίσχυση της λειτουργίας της αναπνοής και τη μείωση εκδήλωσης λοιμώξεων της κατώτερης αναπνευστικής οδού.

Σύμφωνα με μελέτες, η χρήση νεφελοποιητή με υπέρτονο αλατούχο διάλυμα α) μειώνει τον κίνδυνο νοσηλείας β) μειώνει σημαντικά το μέσο χρόνο παραμονής στο νοσοκομείο συγκριτικά με χρήση νεφελοποιητή με ισότονο αλατούχο διάλυμα (δηλαδή με ίδια συγκέντρωση αλατιού με αυτήν των αναπνευστικών ιστών).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάθετε ακόμη περισσότερα