Τα οφέλη του θαλασσινού νερού στην υγεία μας είναι γνωστά από την αρχαιότητα.

Τα ρινικά sprays με υπέρτονο θαλασσινό νερό (καθώς και οι υπέρτονες αμπούλες για τα μωρά) είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στους οιδηματώδεις ρινικούς ιστούς και στη βουλωμένη μύτη αφού ανακουφίζουν από τη ρινική συμφόρηση με φυσικό τρόπο (μέσω ώσμωσης). Επιπλέον, καθαρίζουν τις ρινικές κοιλότητες απομακρύνοντας με μηχανικό τρόπο συσσωρευμένες βλέννες & ανεπιθύμητα σωματίδια όπως διάφορους λοιμώδεις παράγοντες, αλλεργιογόνα και ρύπους.

Τα προϊόντα Sinomarin είναι επομένως ιδανικά τόσο για την ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση με φυσικό τρόπο όσο και για την καθημερινή υγιεινή και φροντίδα της μύτης.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους, ως μια εναλλακτική φυσική λύση στα φαρμακευτικά αποσυμφορητικά, ή και σε συνδυασμό με αυτά για να βελτιώσουν το θεραπευτικό τους αποτέλεσμα.

Τo Sinomarin περιέχει τη βέλτιστη συγκέντρωση σε θαλασσινό αλάτι (2,3% NaCl) με αποτέλεσμα τα προϊόντα Sinomarin να είναι πολύ αποτελεσματικά και εύκολα στη χρήση. Το Sinomarin είναι πλούσιο σε πάνω από 80 μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία τα οποία περιέχει εκ φύσεως το θαλασσινό νερό και τα οποία θεωρούνται ότι έχουν ευεργετικές ιδιότητες στους ρινικούς ιστούς. Ορισμένα από τα προϊόντα Sinomarin είναι εμπλουτισμένα με πρόσθετα φυσικά συστατικά όπως εκχυλίσματα από θαλάσσια φύκη, τα οποία δρουν επικουρικά & συμπληρώνουν την κύρια δράση του εκάστοτε προϊόντος.

Τα προϊόντα Sinomarin διατίθενται από τα φαρμακεία χωρίς συνταγή γιατρού αφού δεν είναι φαρμακευτικά προϊόντα. Είναι 100% φυσικά, δεν περιέχουν συντηρητικά, φαρμακευτικές ουσίες & χημικά πρόσθετα, δεν προκαλούν υπνηλία, εξάρτηση ή “rebound” φαινόμενο και είναι ιδανικά για όλη την οικογένεια*: κατάλληλα για βρέφη & παιδιά, ακόμη και για εγκυμονούσες & θηλάζουσες γυναίκες.
Βρείτε ποιο προϊόν Sinomarin είναι το κατάλληλο για εσάς και την οικογένεια σας.

*Παρακαλούμε διαβάζετε πάντα το φύλλο οδηγιών πριν από τη χρήση του προϊόντος Sinomarin που έχετε στα χέρια σας για τα ηλικιακά όρια χρήσης και τυχών αντενδείξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ