Το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη είναι λοιμώξεις ιογενούς προελεύσεως με μία σειρά συμπτωμάτων που επηρεάζουν το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα, όπως ρινική συμφόρηση και υπερπαραγωγή βλέννας.

Η βουλωμένη και μη καθαρή μύτη, εκτός από τη μεγάλη δυσφορία που προκαλεί, μπορεί να δρομολογήσει δευτερογενείς λοιμώξεις και επιπλοκές όπως ιγμορίτιδα, ωτίτιδα, φαρυγγίτιδα και άλλες και μπορεί -σε ορισμένες περιπτώσεις- να οδηγήσει σε ακόμη σοβαρότερες αναπνευστικές καταστάσεις.

Φυσικά ρινικό spray για το κρυολόγημα

Το ρινικό αποσυμφορητικό spray Sinomarin Cold & Flu Relief προσφέρει ανακούφιση από τα ρινικά συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης όπως ρινική συμφόρηση και ρινική καταρροή.

Συνδυάζει την φυσική αποσυμφορητική δράση του υπέρτονου θαλασσινού νερού (2,3% NaCl) το οποίο είναι ενισχυμένο με Ευκάλυπτο, Δυόσμο και Θυμάρι, μαζί και με γλυκερίνη για πρόσθετη ενυδάτωση.

Το Sinomarin Cold & Flu Relief μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, ως μια εναλλακτική φυσική λύση στα φαρμακευτικά αποσυμφορητικά spray, ή και σε συνδυασμό με αυτά προκειμένου να ενισχύσει την αποτελεσµατικότητά τους.

Το Sinomarin Cold & Flu Relief είναι 100% φυσικό, δεν περιέχει συντηρητικά, φαρμακευτικές ουσίες & χημικά πρόσθετα, δεν προκαλεί υπνηλία, εξάρτηση ή “rebound” φαινόμενο, είναι ασφαλές και κατάλληλο για τον οποιοδήποτε άνω των 6 ή 12 ετών (ανάλογα με την συσκευασία χρήσης)**. Να μην χρησιμοποιείται από εγκυμονούσες & θηλάζουσες γυναίκες.

Βρείτε ποιο προϊόν Sinomarin είναι το κατάλληλο για εσάς και την οικογένεια σας.

**Παρακαλούμε διαβάζετε πάντα το φύλλο οδηγιών πριν τη χρήση του προϊόντος Sinomarin που έχετε στα χέρια σας για τα ηλικιακά όρια χρήσης και τυχών αντενδείξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ