Η Αλλεργική ρινίτιδα είναι μία πολύ συχνή κατάσταση. Υπολογίζεται ότι 1 στα 5 άτομα-παιδιά και ενήλικες- υποφέρουν από αυτήν. Αποτελεί φλεγμονή των ρινικών ιστών που προκαλείται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά σε υπερβολικό βαθμό στα εισπνεόμενα αλλεργιογόνα του αέρα όπως γύρη, ακάρεα σκόνης, σπόροι μούχλας ή ακόμη και στο τρίχωμα των ζώων.
Η αλλεργική ρινίτιδα χαρακτηρίζεται από μία σειρά συμπτωμάτων που μοιάζουν με αυτά του κρυολογήματος όπως ρινική συμφόρηση, καταρροή, φαγούρα, και φτέρνισμα, μπορεί να συνοδεύεται και από συμπτώματα γύρω από ή/και μέσα στα μάτια ακόμη και από κόπωση, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται αρνητικά η ποιότητα ζωής.

Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η αλλεργική ρινίτιδα μπορεί να προκαλέσει επιπρόσθετες επιπλοκές όπως ιγμορίτιδα ή άλλες ρινικές λοιμώξεις και επιπλοκές.

Ρινικά spray για την αλλεργία

Το Sinomarin Allergy Relief είναι ένα φυσικό ρινικό μη-φαρμακευτικό spray που μπορεί να το προμηθευτεί κανείς ελεύθερα από το φαρμακείο και το οποίο βοηθάει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας. Όχι μόνο αποσυμφορεί τη βουλωμένη μύτη λόγω του υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού που περιέχει και βοηθάει στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων από αυτήν, αλλά επιπλέον λόγω της παρουσίας σε αυτό ενός καινοτόμου συμπλέγματος από εκυχλίσματα φυκών, προσφέρει πρόσθετη ενίσχυση και προστασία του ρινικού βλεννογόνου.

Το Sinomarin Allergy Relief μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, ως μια εναλλακτική φυσική λύση στα φαρμακευτικά αντιαλλεργικά spray, ή και σε συνδυασμό με αυτά προκειμένου να ενισχύσει την αποτελεσµατικότητά τους.
Το Sinomarin Allergy Relief είναι 100% φυσικό, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες όπως αντιισταμινικά ή κορτικοστεροειδή, συντηρητικά & χημικά πρόσθετα, δεν προκαλεί υπνηλία, ρινική ξηρότητα, εξάρτηση ή “rebound” φαινόμενο, είναι ασφαλές και κατάλληλο για τον οποιοδήποτε άνω των 6 ετών (ανάλογα με την συσκευασία χρήσης).
Βρείτε ποιο προϊόν Sinomarin είναι το κατάλληλο για εσάς και την οικογένεια σας.

Παρακαλούμε διαβάζετε πάντα το φύλλο οδηγιών πριν τη χρήση του προϊόντος Sinomarin που έχετε στα χέρια σας για τα ηλικιακά όρια χρήσης και τυχών αντενδείξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ