Υπάρχουν φορές που η μύτη μας είναι πολύ βουλωμένη είτε λόγω, για παράδειγμα, της παρουσίας πυκνής βλέννας, είτε διότι υπάρχει φλεγμονή στα ιγμόρεια. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απαραίτητο α) ένα spray δυναμικής εκτόξευσης για εις βάθος διείσδυση & καθαρισμό και β) ένα προϊόν που να μπορεί να αποσυμφορεί τη μύτη αποτελεσματικά.
Παρόμοιες ανάγκες υπάρχουν και μετά από ενδορρινική επέμβαση: α) ένα spray δυναμικής εκτόξευσης για καθαρισμό εις βάθος και β) ένα διάλυμα που δύναται να μειώσει το οίδημα των ρινικών ιστών.

Το Sinomarin Ε.Ν.Τ είναι ένα μοναδικό προϊόν αφού αφενός είναι spray δυναμικής εκτόξευσης για τον -σε βάθος- καθαρισμό των ρινικών κοιλοτήτων και την προστασία από δευτερογενείς λοιμώξεις και επιπλοκές σε αφτιά, λαιμό και μύτη, αφετέρου, αποτελείται από υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού για την αποτελεσματική ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση και τον περιορισμό του οιδήματος του ρινικού βλεννογόνου (μέσω ώσμωσης) καθώς και για την αποκατάσταση και επαναφορά της φυσιολογικής λειτουργίας των ρινικών ιστών.
Το Sinomarin Ε.Ν.Τ. µπορεί να χρησιµοποιηθεί µόνο του, ως µια εναλλακτική φυσική λύση στα φαρµακευτικά αποσυµφορητικά (τοπικά κορτικοστεροειδή, αντιισταµινικά και αγγειοσυσταλτικά), ή και σε συνδυασµό µε αυτά, για να βελτιώσει το θεραπευτικό τους αποτέλεσµα.
Το Sinomarin Ε.Ν.Τ είναι 100% φυσικό, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες, συντηρητικά & χημικά πρόσθετα, και δεν προκαλεί εξάρτηση ή “rebound” φαινόμενο και υπνηλία.

Παρακαλούμε διαβάζετε πάντα το φύλλο οδηγιών πριν τη χρήση του προϊόντος Sinomarin που έχετε στα χέρια σας για τα ηλικιακά όρια χρήσης και τυχών αντενδείξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ