Το Sinomarin® κερδίζει Χρυσό βραβείο για τη Gerolymatos International

Χρυσό Βραβείο απονεμήθηκε στην Gerolymatos International S.A. στα φετινά Ελληνικά Βραβεία Εξαγωγών, μια σημαντική εκδήλωση που επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία στην εγχώρια εξαγωγική επιχείρηση.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά από την Ένωση Διπλωματών Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με τα Ethos Awards, το χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό portal bank.com.gr και το χρηματοοικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Η εταιρεία απονεμήθηκε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Επώνυμων Προϊόντων Εξαγωγής για το brand Sinomarin®.

Το Sinomarin® γεννήθηκε πριν από 20 χρόνια από την Gerolymatos International και σήμερα έχει διεθνή παρουσία σε 40 χώρες. Κατέχει σημαντική θέση στην αγορά φυσικής ρινικής φροντίδας, βοηθώντας εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αναπνεύσουν καλά και να ζήσουν καλύτερα.

Αυτή η διάκριση τιμά την εταιρεία που αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά της τα τελευταία 20 χρόνια στη δημιουργία μιας ελληνικής-διεθνούς μάρκας που βοηθά στη βελτίωση της υγείας της μύτης και της ποιότητας ζωής.

Το επίτευγμα του Sinomarin βασίζεται στην εξαιρετική ποιότητα και την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά του, την αξιοπιστία της εταιρείας, την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών υγείας, τις εξαιρετικές συνεργασίες με προμηθευτές και πελάτες και στη συνεχή επένδυση της εταιρείας στη μάρκα.

γράφτηκε ΔΕΚ. 07, 2018